Категорија производа
Контактирајте нас
Адреса:
Тонглу фабрика: Xиафан Роад, Тонглу економске ДевеИопмент зону, Хангћоу Дћућанг Кина
Јианде фабрика: Qинтанг индустријски Парк, округ Јианде, Хангћоу град, Дћућанг провинцији Кине
Реци : 0086-571-64111111
Факс : 0086-571-64112858
Е-маил : longyuanfilterpress@gmail.com
Filter Press Parts | Multifunctional Filter Press | Membrane Filter Press | Filter Press | Membrane Filter Plate |
Изложба

Комора филтера новинаре таблица произвођача на технологији термопластичним избочине

Већина 3Д принтер је данас принт главу из твоје компјутерску контролу наћи материјал за флуиде камионом на објекте. Комора филтера новинаре таблица произвођача да вам представим овај процес можете да користите различите материјале, укључујући метал, бетон, керамика и чоколаде, али до сада, најчешћи термопластичним истискивање материјала је истопљена пластика.
Сазнајте више о 3Д штампања, када боље размислим то је индустрија стално мења, један од много различитих термина могу понекад се односе на исту ствар, посебно од стране термопластичним избочине за штампање објекте овај процес. Технологија треба да буде једноставно назива андqуот; Термопластичним еxтрусионандqуот; у поређењу са генералом изјава је андqуот; еxтрудедандqуот;. У ствари, глобалним стандардима тело Сједињене Државе Међународне асоцијације за тестирање и материјале (АСТМ Интернатионал), саопштио је у јуну 2012, овај 3Д штампања стандардни уобичајено име је андqуот; еxтрудедандqуот;.
Комора филтера новинаре таблица произвођача уведен концепт изнад и можда је лакше разумети али термопластичним истискивање технологија изумитељи корпорације Стратасyс чини ствари, ово је тржиште водећи предузеће, које се односе на ову технику као андqуот; Спојени исказ моделирање (ФДМ) андqуот;. ФДМ мислио на појам (и злостављање) као термопластичним избочине, генерално је јасно као материјални истискивање технологија.