Категорија производа
Контактирајте нас
Адреса:
Тонглу фабрика: Xиафан Роад, Тонглу економске ДевеИопмент зону, Хангћоу Дћућанг Кина
Јианде фабрика: Qинтанг индустријски Парк, округ Јианде, Хангћоу град, Дћућанг провинцији Кине
Реци : 0086-571-64111111
Факс : 0086-571-64112858
Е-маил : longyuanfilterpress@gmail.com
Filter Press Parts | Multifunctional Filter Press | Membrane Filter Press | Filter Press | Membrane Filter Plate |
Новости

Појас тип Филтер медија за филтрирање технологија промишљености

Са развојем технологије био-инжењеринг, апликација раздвајања мембрану у овој области ће наставити да расте. У производњи биолошки производи, често ће бити потребно да се одвоји од течни суспензија, традиционалне методе филтрирања нису ни до услове квалитета производа, као и коришћење микро-Филтрација мембрана одвајање технологијом која спречава деактивирање бактеријског загађења и Термиика материјала, и постигао ефикасан одвајање свих нечистоћа и унапређивање квалитета.
Појас филтере користи динамичко технологија филтрирања у мембрани одвајање, боље могућности да решите проблем конвенционалне мембрана Филтрација стопа није високо, направите ширу примену мембрана филтера, филтер ће радити боље, као што је пулпа и папир индустрија опоравила од отпадних вода са ултрафилтратион мембрана влакана.
Поред тога, појас филтер медија за филтрирање технологија такође се сматра једним од једноставна и ефикасна метода за побољшање за филтрирање. То је корист од два или више филтера и постепено смањивање солидан садржај или сврха течни вискозности за побољшање филтрирања стопе. Ови филтери могу бити истог типа али другачији филтер медија и филтер константе, могу бити и комбинација различитих врста филтера заједно.