Категорија производа
Контактирајте нас
Адреса:
Тонглу фабрика: Xиафан Роад, Тонглу економске ДевеИопмент зону, Хангћоу Дћућанг Кина
Јианде фабрика: Qинтанг индустријски Парк, округ Јианде, Хангћоу град, Дћућанг провинцији Кине
Реци : 0086-571-64111111
Факс : 0086-571-64112858
Е-маил : longyuanfilterpress@gmail.com
Filter Press Parts | Multifunctional Filter Press | Membrane Filter Press | Filter Press | Membrane Filter Plate |
Новости

Произвођачи Филтер врсте појас притисните у будућности прелаз у интелигентни смер

Дијалектици теорије продуктивних снага и производних односа, реци нам кад продуктивност расте Èудно, када је везан за оригинални производње је велику трансформацију да уклопите у развој напредних продуктивних снага. Данас је развој науке и технологије, Интернет и информације технологија мења тренуци, појас филтера новинаре произвођачи у индустријској зони у море промена долази као луди, никакву предност је стигао, али тренд времена, глобалне индустријске ере 4.0 настали.
Пратио је Немачка влада андqуот; индустријски 4.0 андqуот; стратегија , произвођача из око света фокус ове стратегије, а широко препознат у индустрији, или у развила развоју земље, своје производне индустрије покушавају да андqуот; 4.0 индустријски, андqуот; и , у потрази за глобалне индустрије добије снажну предност у конкурентне крајолик.
Индустријски 4.0, паметан фабрика, паметна, паметна логистика је постала је појас филтера новинаре произвођача из традиционалне обрасце у три теме за интелигентни правац. Прецизно филтера производње прилагодио масовну производњу у транзицији, производња орјентисана производње услуге и производња транзиције, фактори транзицију заснованих на иновацијама индустрији 4.0 пута три субверзивне трансформација је схватио, и неминовно тренд развоја од пута.