Категорија производа
Контактирајте нас
Адреса:
Тонглу фабрика: Xиафан Роад, Тонглу економске ДевеИопмент зону, Хангћоу Дћућанг Кина
Јианде фабрика: Qинтанг индустријски Парк, округ Јианде, Хангћоу град, Дћућанг провинцији Кине
Реци : 0086-571-64111111
Факс : 0086-571-64112858
Е-маил : longyuanfilterpress@gmail.com
Filter Press Parts | Multifunctional Filter Press | Membrane Filter Press | Filter Press | Membrane Filter Plate |
Новости

Адекватно одржавање били стабилним пословањем тањир и оквир Филтер Пресс

Након куповине тањир и оквир филтера новинарима је потребна за ефикасно одржавање, само за ову машину за одржавање на редовној бази, можете да проширите роком трајања овог рачунара док се машина је у добром стању за како да ефикасно одржавање, у ствари, у процесу такође има пуно простора за напомене. Овде смо да погледамо како да за тањир и оквир филтер пресе за боље одржавање, па можете проширити употребу на тањир и оквир филтера прессанд #39; с најбоље године.
Прво Приметићете да је уобичајени одржавање тањир и оквир филтера пресе, на пример пре употребе, морате да разумете упутства за употребу рачунара, тако да када ће постати много лакше. Док је у процесу користећи потврду своје редовне квалитета сваку цев веза довољно јака, тако да погледа тамо унутра бити могућност за цурење. Ако цев није толико јака, онда ти треба да плати пажњу на проблеме у овом процесу је било мало превише. Треба проверити, пажљиво, тако да то елиминише многе ствари, направи ова машина може да одржи добре перформансе у сваком тренутку.
Док је не у машину када постоји притисак да се отвори поклопац, јер ово ће бити мало неочекивано понашање може да се догоди. У том процесу док користите, морате знати вентил за отпуштање је уско, ти води исушити тако да може да се користи. Преузима контролу кредит метод тањир и оквира филтрирање новинаре. Произвољно балансиране, али након користећи ову ствар на кратко, да ли неко чишћење на редовној бази. Само на тај начин могу да је ствар у добром стању.